Magnevit – magneto-elektro akupunktúra

 

Az élő szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen a mágneses erőtér. Napjainkban ezt az erőteret csökkentik a civilizációs hatások: az elektroszmog, a betonépületek, a közlekedési eszközök, a légszennyezés miatt kialakuló üvegházhatás stb. Ezt még súlyosbítja a geomágnesesség kimutatható csökkenése. Mindezen tényezők együttes hatására alakult ki pl. a mágneses tér hiányos szindróma.

A mágneses kezelések segítségével normalizálódik a sejtek anyagcseréje, regenerációs képessége, felgyorsul a vérkeringés és a salakanyagok kiürülése. Jótékony hatásai közül a legfontosabbak: csillapíthatja a fájdalmat, segítheti a csontépítést, javíthatja a szövetek mikrokeringését, fokozva ezzel a szöveti oxigénellátást. A mágneses erőtér hatása nem betegségspecifikus, hanem a szervezet belső öngyógyító folyamatait befolyásolhatja kedvezően. A mágnes az élőlények szervezetében a rendező elvet testesíti meg.

A hagyományos kínai orvoslás egyik legismertebb módszere az akupunktúra, ami tűszúrással végzett gyógyítást jelent. Az akupunktúrás pontok a testben futó meridiánok mentén helyezkednek el. Ezekben a meridiánokban áramlik az életenergia (chi). Az akupunktúrás kezelés legfőbb törekvése, hogy a testben lévő meridiánok megváltozott energiakeringését visszarendezze, a kialakult egyensúlyzavart megszüntesse.

A Magnevit kezelés egy kombinált egészségmegőrző és regeneráló módszer, mely a 3000 éves kínai akupunktúrás kezelést ötvözi a modern mágneses és elektromos technológiával. A készülék használata során permanens mágneses kezelőfejek segítségével stimuláljuk az akupunktúrás pontokat.

 

Oxyvit – magasnyomású oxigénkezelés

Az Oxyvit oxigénkamra működése azon a fizikai törvényen alapul, hogy magas nyomáson a gázok beoldódnak a folyadékba. A kezelés során az oxigénkabint magas oxigéntartalmú levegővel töltik fel, miközben a nyomás 1,3 atmoszférára emelkedik. Ilyen magas nyomáson a gázok beoldódnak a testben lévő folyadékokba (vérplazma, nyirokfolyadék, gerincvelő folyadék stb.) és így a sejtekhez jelentősen több oxigén jut el, mint amennyit a vérben lévő vörösvértestek szállítani képesek. Ennek hatására felgyorsul a sejtek anyagcseréje, működése. A kezelés minden olyan esetben hatásos lehet, amikor az elégtelen mikrokeringés miatt szöveti oxigénhiány lép fel.

A túlnyomásos oxigénkezelés lassíthatja az öregedési folyamatokat, javíthatja az agyi funkciókat és növelheti az energiaszintet. Ezen túlmenően enyhítheti a stresszt, annak negatív hatásait, javíthatja az alvás minőségét, gyorsíthatja a sebgyógyulást, a sejtek és szövetek regenerálódását, ezáltal az egészséges állapot megteremtését. Hatékonyan támogathatja az immunrendszer működését.

 

Bejelentkezés: +36 70 7711495